Monday, April 12, 2010

Menneskelige udyr - massaker i Russland



This is the Norwegian version of Human Beasts - Massacre in a Russian Forest.

Persons under the age of 18 may NOT view this video! Parents, invest in a blocking program if you don't want your kids to see this stuff. Serious reactions, including fainting and seizures, have occurred from watching this video (see below). Watch at your own risk!

I am looking for translators to translate this post into German, Danish, Swedish, Finnish, Lithuanian, Estonian, Slovenian, Serbo-Croatian, Czech, Bulgarian, Turkish, Maltese, Arabic, Telegu, Thai, Indonesian and Tagalog. Email me if you are interested.

Italian translation here (traduzione in Italiano). French translation here (en Français). Spanish translation here (en Espanol). Polish translation here (w języku polskim). Hungarian translation here (magyar). Portuguese translation here (em Português). Dutch translation (in het Nederlands).


Alvorlige reaksjoner har blitt rapportert, inkludert besvimelse og kramper. En person fikk et anfall etter å ha sett videoen. Han hadde allerede trolig eplepsi. Alvorlige reaksjoner er skadelig. Besvimelse og kramper kan føre til personskader eller verre. Hvis du tror du kommer til å ha en alvorlig reaksjon, ikke se denne videoen.

Hvis du tror du kommer til å ha en alvorlig reaksjon, vær snill å tenk to ganger over om du virkelig ønsker å se denne videoen.

Hvis du tror du kommer til å ha en dårlig reaksjon, må du tenke to ganger om du virkelig vil se denne videoen.

Videoen ble offentliggjort en liten stund på TheNYC.com 3. desember, 2008 for den første gangen, sannsynligvis lekket ut på nettet, men den ble fort fjernet. Per 4. Desember kom den ut igjen. Per 4. desember er det opp igjen.

Ettersom dette webområdet fører bl.a. sjokk-og gørr-filmer (merk profil) sammen med politiske, humoristiske og andre skrive- og fotofunksjoner, skal vi være vert for videoen.

Ettersom dette området har behov sjokk og gørr filmer (merk profil) blant alle de politiske, humor og andre skrive og fotofunksjoner, skal vi være vert for videoen.

Det meste av informasjon om denne saken på nettet er på russisk, men det er litt på engelsk. Tre unge russiske menn fra Dnepropetrovskwent, Ukraina, alle 19 år, gikk på en månedslang drapsferd sommeren 2007.

De tre, Igor Suprunyuck, Viktor Sayenko og Alexander Hanzha, er kjent som "Dnepropetrovsk Maniacs" (Dnepropetrovsk-gæringene). De startet med å drepe Katter og hunder for moroskyld og som trening, som disse gærningene ofte gjør, for så å begynne drepe mennesker. De drepte kattunger ved å spikre dem til kors, og skjøt dem deretter med luftpistoler. De teipet kattungene sin munn, så de ikke kunne mjaue. En av drapsmennene var tilsynelatende en russisk neo-nazi. Han hadde nynazistisk utstyr på rommet sitt og på mobiltelefonen sin. Han hadde nynazistiske brukerutstyr på rommet hans og på mobiltelefon hans.

Over én måneds periode, drepte de 21 mennesker, unge og gamle, mannlige og kvinnelige, voksne og barn. De pekte ut ofre, fulgte etter dem, og tilbydde dem å sitte på i bilen sin som ofte gikk nedover gaten. De valgte ikke ut noen spesielle, men valgte bare folk som så ut som de ikke ville kunne gjøre motstand. Det var folk fra slummen til folk med familier.

De drepte en gravid kvinne, rev ut hennes nylig-forårsaka-døde foster, og la det i hjemmet til den døde kvinnens mor. De drepte en 14 år gammel gutt som gikk på fisketur med en venn (vennen klarte på en eller annen måte å slippe unna).

På et tidspunkt gjorde disse to idiotene en film av det brutale drapet på en mann. Han var en 48 år gammel mann som nettopp hadde blitt frisk etter strupekreft, og lært å snakke igjen. Han var en far og en bestefar, en mann med to barn og et barnebarn, som tok vare på sin syke mor og hjalp folk i landsbyen sin - en god mann.

Han bodde i en landsby som heter Taromskoye. Han var lei av å ikke kunne jobbe så han brukte sin tid på å gjøre tjenester og strøjobber rundt om i landsbyen. Han gjorde små byggeprosjekter, tok på seg vanskelige jobber, fikset biler, flettet kurver og laget mat til familien sin.

På dagen han ble myrdet, 12. juli 2007, kjørte han på motorsykkel for å besøke sitt barnebarn, men han kom aldri dit. Jeg røper ikke hans navn her av respekt, men du kan finne det hvis du søker rundt.

Han ble drept med hammer og skrutrekker, torturert i lang tid, og til slutt drept. Han gråt og lidde en god stund mens de sakte drepe ham.

De lo og sto på mens de gjorde det, det var et høydepunkt for dem. En av morderne holdt videokameraet og filmet hele den grusomme affæren.

Etter det var over, vasket de blodet av hendene med vann i rennesteinen. De filmet to av drapene sine slik at de kunne ha noe å huske drapene med når de ble eldre.

Selv om denne videoen ble lekket til Internett, var også en annen video på avveie, også filmet av drapsmennene. I denne viser dem sløyingen av den gravide kvinnen. Takk Herren at denne ikke ble lagt ut på internett. En 40-minutters video finnes også, men det har ikke blitt vist. Det er ikke kjent hva den inneholder.

Det tredje medlemmet av 3-mannsteamet, Hanzha, deltok bare i noen væpnet ran i begynnelsen og nektet å ta del i dyredrapene på grunn av frykt for blod, han fikk kalde føtter og trakk seg fra gruppen. Sayenko og Suprunyuck gå deretter på drapsferden. De deltok også på begravelsen av ofrene og tok bilder.

Politi og detektiver bør gå til drapofferets gravferd, og ta bilder oftere. Du kan ta ganske mange drapsmenn på den måten.

De ble til slutt arrestert. Filmen ble konfiskert og brukt in the trial til å sikte de tre guttene. Alle de tre bønnfalte, men ble dømt. 11. februar, 2009, fikk Hanzha 9 år i fengsel, og Sayenko og Suprunyuck fikk livstid. Et nylig tatt bilde fra fengselet ble sluppet, og en av dem ser ut som et monster. Skremmende fyr.

Se en video av rettsaken her.

Det er en video fra rettsaken i Ukraina. Du kan se bilder av de tre i retten, sammen med noen grusomme bilder de tok.

Det er bilder av hunder de drepte, deriblant en som er hengt opp i et tre. Det er bilder av dem ved begravelser og ved siden av gravstenene til sine ofre.

De har blitt sett ved å gi fingeren til ofrene. De sniker seg inn i et rom der offerets kropp ligger på vent for å bli begravet og gir den døde kroppen fingeren. De gir fingeren til en av gravene til et offer, i tillegg til å gi blomster. De tar et bilde av et lik som senkes ned i graven i kisten sin, og gir kisten fingeren også.

For noen drittsekker!

Disse idioter var så dumme at de ikke engang dekker ansiktet i videoen hvor de dreper en mann. Hvor dum kan man bli? Til tross for å innrømme deres skyld, nekter fortsatt foreldrene å tro at deres barn er mordere, og sier at de ble presset til å tilstå.

Her er en a oversettelse av den ukrainske dialogen i videoen:

"Vent, vent. Vær mer forsiktig, faen!" Mener sannsynligvis å være mer forsiktig med alt blodet.

Latter

"Vent, vent, vent, ikke slå ham, ikke slå ham. Pass på:« resten av setningen er utydelig, men han prøver mest sannsynligvis å fortelle fyren at han vil zoome inn og vise blodet.

[Følgende lyd er uklart.]

[Etter skrutrekkerstikking]

"Hva? Med hva?" kameramannen svarer gutten som stikker offeret.

"Hva, er han fortsatt i live?" spør fyren som stikker offeret.

"Han beveger fortsatt armene etter at jeg rev opp tarmen," sier kameramannen forsiktig.

"Han her har en fucked up dag," sier knivstikkeren etter at han tråkket på magen.

[Mer utydlig snakking mens han fortsetter å stikke ham i øynene med skrutrekkeren.]

"Kom hit fort. Drep ham."

"Hva?" spør han som stikker.

"Drep ham."

"Jeg har allerede satt hammeren tilbake. Han er død."

"Jeg stakk ut øynene hans og han er fortsatt ikke død," sier kameramannen.

"Få kniven," kameramann fortsetter.

[Slå ham ihjel, avbrytes deretter ved noe utydelig snakk.]

"Mer, mer," kameramannen forteller den andre fyren å slå med slåredskapet for å sørge for være sikker på at han er død.

"Vent, vent."

[De begynner å gå tilbake til bilen.]

[Utydlig prat fra den blonde morderen.]

"Vask hendene," kameramannen ber den andre fyren om å rengjøre hammeren.

«Jeg skal det."

[Utydlig prat fra fyren som vasker hammeren.]

[Mer utydlig prat fra fyren som vasker ansiktet og går tilbake fra bilen hans.]

"Jeg stakk skrutrekkeren i hjernen hans," sier kameramannen.

[Utydlig samtale fra han som vasker hendene.]

"Jeg stakk ham gjennom til nesen ifra øyet hans."

"Jeg forstår ikke hvordan han var i live? Jeg følte hjernen hans," sier kameramannen.

"Jeg holdt skrutrekkeren som dette" - utydlig *

Før videoen ender, sier den blonde fyren: "Greit, nok filming nå. Du går bare rundt med kameraet over alt."
Det var en lignende sak i Italia. Fire unge menn angrep en hjemløs mann, Andrea Severi, 44 år, ved å brenne ham. Han fikk brannskader over 50% av kroppen hans, men han overlevde. Tilstanden er for tiden kritisk på sykehuset i Padova.

Det var italienske Mussolini- fascister fra gode familier, 18 år gamle. Fire rike unger med lite å gjøre, så de brente en mann for moroskyld.

De ble nettopp siktet, og saken er over hele den italienske pressen. Left wing antifascistisk side om mordet, men den er italiensk.

Denne type fascisme er fortsatt ganske populær i Italia - de nynazistiske er ikke så veldig.

Det er en misforståelse om Mussolinisme og er ikke er ment å være rasistisk eller antisemittisk, men mine italienske venner fortelle meg at fascister er fascister. De sier også at Mussolini var en rasist, en anti-semitt og en anti-slavisk. Han diskriminerte alle som snakket noe annet enn standard italiensk.

I Nord-Italia, er fascistene ganske populære, men anti-semittisme synes å ha stilnet. 2008 er ikke 1930-tallet. Der oppe, er de fleste anti-slaviske. Det viktige tingen å merke seg er hat. De fascistiske hater. Alle fascister har dette i seg. Fascistiske fedre lærer dette hatet til deres sønner, planter det i dem og vanner det som trær.

Italiensk fascisme startet som sosial nasjonalisme, men nå er det ganske vanlig blant de rike. Den italienske middelklassen har tradisjonelt hatt en tendens til å være mer sentrumsorientert og orientert til varianter av politisk katolisisme. Men nå stemmer mange for kvasi-fascistiske Berlusconi.

Det er viktig å merke seg at i Italia, der er det rasister som ikke er fascister. Lega Nord, de nordiske autonomistene, er rasister mot sør-italienerne, men de er ikke fascister. Fascister er italienske ultra-nasjonalister. De tror på betydningen av den italienske staten.

Det er neo-Nazister i Italia, men de er ikke på langt nær så mange som Mussolini-fascister. Det er mange i sentral-italia i Lazio-område (Hvor Roma og Vatikanet er). Det er Ganske få av dem i Verona, Vicenza og Padova in det nordøste Veneto-området. Det er også noen I Trieste. Det er ingen nazister å snakke om i sør-Italia.

Den berømte Leopold and Loeb -saken i Chicago i 1924, og den berømte filmen, Compulsion (1959), med Orson Welles og Dean Stockwell, som fulgte, var en nevneverdig og veldig kjent lik sak i USA.

Compulsion var basert på boka av Meyer Levin i 1956. Meyer Levin ble senere berømt for å være en av de første forfatterne til å se det store potensiale i de triste fortellingene om Anne Frank. Han var overbevist over at han hadde personlige rettigheter til dagboken, som endte opp I en 30 år lang juridisk kamp mot de som lagde hitten basert på dagbokfortellingene, mens Levin sitt stygge ble avvist.

Denne boken, som sies å være den første ikke-fiction romanen, setter standarden for en stil senere berømt popularisert av Truman Capote In Cold Blood. Jeg har aldri lest Capote-romanen, men det er visst en storhet i seg selv.

Hitchcock lagde også en film, Rope (1948), basert på saken, men jeg har aldri sett den. Antisemitter vil vært svært glade for å høre at både Leopold og Loeb var jødiske. Leopold og Loeb er offeret, 14 år gamle Bobby Franks, var også jødisk.