Sunday, August 29, 2010

Fyra Djur en Vinkelslip



This is the Swedish version of Four Animals One Grinder.

I am looking for translators to translate this post into Dutch, Polish and Chinese. Email me if you are interested.

This post has been translated into other languages. Italian version (traduzione in Italiano). French version (en Français). Korean version (한국). Portuguese version (em Português). Spanish version (en Español). German version (in deutscher Sprache). Finnish translation (on Suomen).


Varning: Sällsynta biverkningar av denna video, inklusive kräkningar, har registrerats. Vänligen vidta lämpliga försiktighetsåtgärder före tittar på videoklippet.

Det första djuret är en ko, den andra är en gris, den tredje en annan ko och den sista en häst.

Jag kan inte tro den här videon. Det är inte riktigt hemsk eller ond. Det är ganska grova, men hey sånt är livet, man. Mestadels är det bara otroligt. Det visar bara vad som händer vid en destruktionsanläggning. Hela döda husdjur matas in i gör maskinen via lyftare och mals genom detta otroliga maskin, ben, huvud, klövar och allt.

Många tjänster på nätet säger att dessa kor är levande. Det är inte sant. De verkar bara vara vid liv, eftersom när kvarnen startar de börjar flytta runt en hel del grund av den fantastiska kraft sak.

En annan vanlig missuppfattning är att dessa djur är grunden för livsmedel som korv.

Det är inte sant.

Dessa är döda djur som dött på jordbruksföretaget någonstans så de är inte riktigt in för konsumtion. Resultatet kanske går till, bland annat foder (speciellt för kycklingar) eller fodret, och det är inte en trevlig tanke (detta är hur galna ko-sjukan är orsakas). Tanken att detta går till foder för sällskapsdjur också stör mig. Om det är sant, det gör det. Jag kommer aldrig att äta hundmat igen.

Vanligtvis utförs döda djur förvandlas till gödningsmedel, som är en ofarlig användning av dem. De vände sig också till gula (icke-vegetabilisk) olja. Det används som smörjmedel för maskiner. De gör också tvål ur denna grund upp Mr Ed puré.

Folk inser inte att djur dör hela tiden på gårdar, i synnerhet på modern fabrik gårdar. Vad folk aldrig tänka på är, hur vill ni bli av med döda hästar, kor och grisar? Du kan inte precis dra dem till vägkanten och lämna dem där för garbageman. Och det är ganska svårt att begrava dem i ett hål. Vi har inga djur kyrkogårdar för kor och hästar, och förbränningsanläggningar inte accepterar dem.

Det är här konverteringsanläggningen kommer in Du säljer det döda djuret till konverteringsanläggningen, och de komma och plocka upp den åt dig. De tar den tillbaka till fabriken och mala det upp för Mulch N Grow eller något annat. Ett problem med konverteringsanläggningar är att lukten kommer från dem är verkligen fruktansvärda, eftersom människor som bor nära dem intyga.

Killen kör att hiss skall ha en av landets otrevligaste jobb. Kan du tänka dig att vara killen som har att rengöra kvarnen ut? Om man tittar på den där saken, det är en fruktansvärd röra.

I slutet av videon hissen kastar en häst i, och se att sucker få grunden är otroligt. En sak som blåste bort mig var ljudet av detta krossning maskin eftersom den grunden ben och skallar. Wow!

Det finns en särskilt otäck segment på den andra ko (2:11 i videon) segmentet där saken låter denna massiva spurt som det är har bearbetats upp. Det innebär att den döda kon hade ruttnande ett tag och började bli uppsvälld som döda djur brukar göra. Det är en annan anledning till att detta kött är inte lämplig för konsumtion av människor.

Denna video har varit uppe i ett par år, men det bara började gå viral i mitten av augusti 2009.

Är det inte otroligt att saker som vi kan se på Interwebs? Innan Al Gore uppfann Internets, hur många av oss någonsin sett en destruktionsanläggning i aktion?

Det företag som gör detta sucker är ur Danmark. Tänk bara på tech som gick in i denna maskin. Denna sak kallas PB 30/60 Crusher.

Några tankar:

Skulle inte detta vara en stor dödsstraff maskin? Skruva detta giftinjektion skit. 1. Mord? Jag meningen att du kvarnen! Vi skulle kunna sälja biljetter till stora summor pengar för åskådare att se på mördarna få grunden levande och använda inkomsterna för att hjälpa till att finansiera staten så att staten kan spendera pengar för att hjälpa människor.

Fan jag vill ha en av dessa maskiner! Var kan jag köpa en? Jag skulle använda den på några av mina fiender. Jag vill binda upp dem, kasta dem i lastmaskinen och dumpa dem i Grinder. Då skulle jag ut som $ 1,000 / djur för åskådare att titta på, bli rika och går i pension på behållningen.

Vi bör använda den här sak på döda människor för att mala dem. På så sätt kan vi spara massor av kyrkogården utrymme och använda framtiden vill bli kyrkogård utrymme för att bygga band gallerior och Walmarts och andra nyttiga saker.

Faktiskt, jag tror att när jag dör, jag vill vara grunden så här. Vi skulle kunna göra det som en begravning sak och alla begravningen gästerna kunde komma titta mig få grunden och äta popcorn och sånt. Det skulle vara ett bra slut på mitt liv.

När jag blir grunden skulle jag vilja vara konserverad som Robert Lindsay Chow och ges till mitt husdjur katter, antar att jag har några. Om jag inte har några katter ber jag ska bli kattmat, eftersom jag älskar katter, och så sätt skulle katter festa på någon som verkligen älskar dem. Katter har gett mig så mycket kärlek i mitt liv, skulle det vara min speciella sätt att ge tillbaka!

De borde ha haft några riktigt brutal musik death metal i bakgrunden av den här videon, tror du inte?

Vore det inte coolt att se en död elefant eller giraff få kastas i samma sak, bara för skojs skull?

I min drömvärld skulle det vara som 600 kanaler på kabel. En av dem bör vara Animal Shredder kanalen. Denna kanal skulle visa något annat än denna maskin malning djur hela dagen. För att göra det mer intressant kan de variera vilka typer av djur att få grunden. Jag skulle bara slå på den och lämna den i timmar åt gången medan jag gör mitt arbete och vad inte, precis som bakgrunden du vet. Utom jag skulle nog byta kanal när jag åt.

Det finns många möjligheter till alternativa användningsområden för denna maskin.

Vi skulle kunna ta lite fett White unge upp av en ensamstående mamma på kakor och videospel och hålla fast honom under maskinen. Köttet från grunden husdjur skulle falla runt omkring honom och alla över honom. Det skulle landa på hans ansikte, som omfattar honom.

Vi skulle ha arbetare med spadar att skyffla köttet ifrån honom så han inte skulle få begravas. Han skulle hålla munnen öppen, och en del av köttet skulle falla i. Då skulle han äta det. Vi vill behålla honom där under, och han skulle bli fetare och fetare. Efter ca 10 år för detta, så skulle han vara så fet att han blir kung av Tyskland.

Vi skulle kunna ta grunden djuren och ge dem till Disney. Disney kunde rekonstruera dem till människor, särskilt tonårsidoler som Selena, Miley och Britney. Little skulle deras swooning fans inser att deras favorit tonåring stjärna var verkligen en grunden häst!

Vi skulle kunna använda maskinen för att försöka lösa svårlösta konflikter. Genom slipning upp grisar och kor både och göra filmer av det och distribuera det till konfliktområden, möjligen skulle vi kunna göra framsteg i den hinduiska-muslimska konflikten i Kashmir.

Möjligheterna är oändliga!

Thursday, August 26, 2010

Kaksitoista Vuotias Pakistanilainen Poika Mestaa Miehen



This is the Finnish version of the 12 Year Old Pakistani Boy Beheads a Man post. The translator is Juliana Kullanen of Finland. She does great work!

If you are under 18, you may NOT watch this video! If you are a parent and are concerned about your kids viewing this post, please either supervise and/or restrict your children's Internet use or invest in a blocking program.

I am looking for translators to translate this post into Macedonian and Romanian. Email me if you are interested.

Portuguese version (em Português). French version here (en Français). German version (in deutscher Sprache). Korean version (한국).


Olin kuullut tästä todella kammottavasta videosta jo kauan aikaa sitten, mutta jättänyt sen katsomatta tähän saakka.

Inhoan mestaus videoita ja yritän välttää niitä yleensä. Olen kuullut monista samanlaisista mestausvideoista mutta kieltäytynyt katsomasta niitä.

Tämä oli yksi niistä, mutta lopulta päätin katsoa sen, kun joku linkitti videon Wordpressin sivuille.

Se on melko kuuluisa jatkuvasti lisääntyvien (suorastaan tulvivien) modernien mestausvideoiden joukossa.

Kuuluisan siitä tosin tekee ainoastaan se, että mestaajana toimii vasta 12 vuotias poika, joka mestaa aikuisen miehen katkaisemalla uhrin kaulan!

Tapahtuma paikkana on heimoalue Pakistanissa, luultavasti joko pohjois- tai etelä Waziristanin alueella, tarkkaa aikaa tapahtumasta ei ole, mutta oletan sen tapahtuneen vasta hiljattain.

Uhrin sanottiin olleen Yhdysvaltojen ja Pakistanin armeijan vakoilija. Alue luultavasti onkin täynnä Yhdysvaltojen vakoilijoita, sillä Yhdysvallat tekevät alueelle säännöllisiä iskuja.

Kuten nähtyä, poika muuttuu todella kammottavaksi mestaajaksi saatuaan käteensä terävän veitsen, jolla katkaisee uhrin kaulan, veren tulviessa ja virratessa kuin puro. Näyttää samalta kuin teurastaja leikkaisi lehmältä pään irti!

Samaan aikaan, kaapuihin pukeutuneet nuoret Muslimi tytöt (!) katsovat ja kannustavat poikaa jatkamaan.

Jostain kumman syystä uhri ei tunnu laittavan erityisemmin vastaan, mutta kyseessä on tyypillinen mestaus Pakistanin heimoalueilla. En ole varma, miksi. Ehkä uhrit huumataan tai he vain alistuvat kohtaloonsa.

Joka tapauksessa, kyseessä on sairas ja karmaiseva video! On väärin, että nämä ääri islamistit opettavat jopa lapsille (kuten tämä 12 vuotias poika), miten tulla halveksittavaksi murhaajaksi.

Wednesday, August 25, 2010

Menino Paquistanês de 12 Anos de Idade, Decapa um Homem



This is the Portuguese version of the 12 Year Old Pakistani Boy Beheads a Man post. Translation by Elaine of Brazil, a great translator.

If you are under 18, you may NOT watch this video! If you are a parent and are concerned about your kids viewing this post, please either supervise and/or restrict your children's Internet use or invest in a blocking program.

I am looking for translators to translate this post into Macedonian and Romanian. Email me if you are interested.

French version here (en Français). German version here (in deutscher Sprache). Finnish version here (on Suomen). Korean version (한국).


Este é um vídeo realmente horrível que eu tenho ouvido falar por muito tempo, mas odiei a ver até agora. Verdade seja dita, eu odeio vídeos decapitando, apesar de eu vê-los de vez em quando, eu geralmente evitá-los. Há muitos vídeos de decapitação que eu tenho ouvido falar, mas se recusaram a assistir.

Este foi um deles, mas eu finalmente decidi vê-lo desde que alguém ligado no site do Wordpress(Mundo da Imprensa). É muito famoso e a cada vez mais mundano (como no alagado) panteão de vídeos decapitando, é terrível. É só ficou famosa por causa de um menino de 12 anos está fazendo a cabeça de corte!

O evento ocorreu nas áreas tribais do Paquistão, provavelmente no Norte ou do Sul do Waziristão, recentemente, embora eu não tenho a data exata. A vítima disse que era para ser um espião para os E.U. e as forças armadas paquistanesas. A área é provavelmente cheio de espiões E.U., como zangões E.U. fazer ataques regulares que só poderia ocorrer se tivéssemos grande chances de não cair no chão.

Como seria de esperar, ele é verdadeiramente horrível, principalmente porque ele tem o uso de ua faca... muito bom! Ele leva uma eternidade para ver a cabeça do pobre rapaz de fora, e o sangue corre como um riacho no mesmo período. Parece que um açougueiro serrar a cabeça de uma vaca! Entretanto, os muçulmanos camuflam totalmente , possivelmente as meninas, eles poupam a vida delas.

O cara que é morto coloca-se quase sem luta a todos por algum motivo, mas isso é típico de bedeadings nas áreas tribais do Paquistão. Eu não sei por que isso é. Eles são ou drogado ou resignados à morte.

Enfim, este vídeo é terrível, deprimente... bizarro! É uma merda que esses vermes islâmicos estão ensinando o que são, basicamente, as crianças (uma de 12 anos é um menino), como ser o mais vil dos assassinos.

Tuesday, August 17, 2010

12 Jahre Alter Pakistanischer Junge Koepft Mann



This is the German version of the 12 Year Old Pakistani Boy Beheads a Man post. Translator: Dan Bablinskas.

If you are under 18, you may NOT watch this video! If you are a parent and are concerned about your kids viewing this post, please either supervise and/or restrict your children's Internet use or invest in a blocking program.

I am looking for translators to translate this post into Macedonian and Romanian. Email me if you are interested.

French version here (en Français). Portuguese version (em Português). Finnish version here (on Suomen). Korean version (한국).


Dies ist ein wirklich schreckliches Video von dem ich seit langem gehört habe, aber bis jetzt habe ich es immer verschoben das Video anzuschauen. Um die Wahrheit zu sagen hasse ich Enthauptungsvideos: Obwohl ich sie hin und wieder anschaue vermeide ich sie normalerweise. Es gibt viele Enthauptungsvideos von denen ich gehört, mich aber geweigert habe sie an zu schauen.

Dieses war eins von ihnen. Aber ich habe mich endlich dazu entschlossen es an zu schauen, da es jemand auf Wordpress verlinkt hat. Es ist ziemlich berühmt in der zunehmend schlichter werdenden Ruhmeshalle der modernen Enthauptungsvideos. Es ist nur berühmt weil ein 12 Jahre alter Junge die Enthauptung durchführt!

Das Geschehen ereignete sich vor kurzem in den Stammesgegenden Pakistans. Vermutlich entweder in Nord oder Süd Waziristan. Allerdings weiß ich das genaue Datum nicht. Das Opfer soll ein Spion für die USA und das pakistanische Militär gewesen sein. Dieses Gebiet ist wahrscheinlich voller amerikanischer Spione, da amerikanische Drohnen regelmäßig Angriffe fliegen die sich nur ereignen können wenn sie großartige Intel vom Boden bekommen.

Wie wir es erwarten könnten ist er ein wirklich schrecklicher Henker, besonders weil man ihm ein sehr gutes Messer gegeben hat. Er braucht eine Ewigkeit um den Kopf des armen Kerls ab zu sägen und in der Zwischenzeit fließt das Blut wie ein Bach. Es sieht aus wie ein Schlachter der den Kopf einer Kuh absägt! Derweil schauen ihm vollständig vermummte Moslems, möglicherweise junge Mädchen (!), dabei zu und stacheln ihn an.

Der Typ der getötet wird bring aus irgendeinem Grund so gut wie keine Gegenwehr auf. Aber das ist typisch für Enthauptungen in den Stammesgegenden in Pakistan. Ich bin mir nicht sicher warum das so ist. Sie werden entweder unter Drogen gesetzt oder sie haben sich mit dem Tod abgefunden.

Jedenfalls ist dieses Video verdammt widerlich und krank! Es ist scheiße, dass diese islamistischen Drecksäcke Kindern (mit 12 Jahren ist man ein kleiner Junge) beibringen wie man der übelste aller Mörder wird.

Chechclear (German)



This is the German translation of the Chechclear video. Translator: Dan Bablinskas.

If you are under 18, you may NOT watch this video! If you are a parent and are concerned about your kids viewing this post, please either supervise and/or restrict your children's Internet use or invest in a blocking program.

I am looking for translators to write this post up in Estonian, Polish, Bulgarian and Chinese. Email me if you are interested.

Norwegian version (på norsk). Italian version (traduzione in italiano ). French version (en Frances). Spanish translation (en Español). Korean version (한국). Portuguese translation (em Português). Finnish translation (on Suomen ). Swedish translation (på svenska ).


Bitte, seien Sie sehr Vorsichtig am Ansehung dieses Video. Es ist schon viel Zeit im Internet gewesen, obwohl es heutzutage oft schwierig zu finden ist.

Das Amerikanische Militär hat es zu Soldaten gezeigt, die nach Iraq fuhren, um zu demonstrieren was passieren würde wenn sie vom Feind gefangen nehmen sollten. Eine ganze Menge von Soldaten sagten sie seien wirklich ausgeflippt von diesem Video worden. Wir haben Berichten von Leuten, die zehn Jahrelang von diesem Video verfolgten wurden. Ansehen auf eigene Gefahr.

Chechclear ist eins der gemeinste Videos jemals bereitgestellt im Internet. Es geht an die Ausführung einem Russichen Soldaten während des Tschetschenes Krieges.

Es wird kontrovers diskutiert.

Die Tschetschene sagen, er sei Söldner, und darum sei er getoetet worden. Aber es gibt andere Versionen der Geschichte, die sagen, er sei normaler Soldat. Es erscheint, dass er wirklich Söldner war. Es geschah in 1996 in Tschetschenien. Einige sagen dass der Mann der enthauptet wird sei der 18 Jähriger Yevgeny Rodionov.

Es wird gesagt dass der Manns Hals sei von Khattab geschnitten worden. Khattab ist der bekannte Saudi-Arabische Jihadi der gegen die Tschetchene gekämmpft hat, bis er von einem giftigen Brief getötet wurde.

Jedoch, der Killer ist echt Salautdin Temirbulatov. Photo hier. Die chechclear Ausführung ist eigentlich eins von drei die am gleichen Tag von Temirbulatov erfüllt wurden. Seine Männer erfassten die vier Söldner an der Außenseite befindlich vom Stadt Komsomolskoye am 12 April 1996. Es gibt ein Videoband worin Temirbulatov die vier Männer Fragen stellt. Danach erschießt er zwei davon und köpfte den dritte.

Er wurde am 20 Maerz, 2000 aufgehalten und mit diesem Mödern und drei andere Mödern von Russichen Söldner berechnet. Er wurde am 15 Februar 2001 He was beschuldigt. Eins den Videos benutz gegen ihn war chechclear. Dieses Video wurde von Russichen Medien in 1999 gekauft. Kanal 2 ist die einzige Station die das ganze Video wiedergegeben hat.

Die Russichen Medien haben dieses Video auf Russiche Fernseher weidergegeben, damit die Tschechischen erscheinen als brutalische Wahnsinnigen soll, und damit könnten sie für einen anderen Tschechischen Krieg Unterstützung sammeln.

Temirbulatov wurde zu lebenslänglichem Freiheitsentzug verurteilt. Es gibt Gerüchte, die sagen er sei im Gefaengnis von russich-orthodox Gefangenen getötet worden, und dass sie ihn köpfte als Rache für seine Verbrechen, aber es gibt keine Zusicherung dazu.

I kriege Emails von Leuten die sagen es sei immer schwieriger zu finden. Diese ist die neuere, aufbereitete Version, die nur 16 Sekunden lang ist.

Es gibt eine andere, angebliche 5 Minute, unaufbereitete Version, die echt schlechter ist, aber fast oder wirklich unmöglich zu finden heutzutage ist. In dem Video die Fänger schlagen und erniedrigen ihn für mehere Minute bevor sie ihn köpfen. Noch eine andere Version zeigt Temirbulatov kniend auf der Rücken der Opfer bevor er ihn köpft und hält den abgebrochen Kopf hoch im Himmel und lacht.