Wednesday, October 12, 2011

Ruská Neo Nazi Hláv Videa



This is the Slovak version the Russian Neo-Nazi Beheading Video post.

If you are under 18, you may NOT watch this video! If you are a parent and are concerned about your kids viewing this post, please either supervise and/or restrict your children's Internet use or invest in a blocking program.

I am looking for translators to translate this post into Danish, Icelandic, Swedish, Finnish, Russian, Estonian, Lithuanian, Latvian, Polish, Ukrainian, Hungarian, Slovenian, Serbo-Croatian, Macedonian, Greek, Turkish, Hebrew, Hebrew, Arabic, Thai, Bahasa Indonesia, Chinese, Japanese and Mongolian. Email me if you are interested.

This post has been translated into other languages. Italian version (traduzione in italiano). French version (en Frances). Bulgarian version (Българска версия). Spanish version (en Espanol). Romanian version (Versiunea română). Portuguese version (em Portugues). Korean version (한국). Dutch version (in het Nederlands). German translation (in deutscher Sprache). Norwegian version (på norsk).


Toto strašné video je, zdá sa, reakciou Ruských neonacistov na hrozné videá Čečenských rebelov v ktorých odrezali hlavy Ruským vojakom.

Nové Informácie práve potvrdili že táto nahrávka je pravá a nie podvrh. Kistaman Odamanovová, Dagestanka, videla toto video na internete a identifikovala popraveného muža ako jej brata, 23-ročného Shamila Odamanova. Navyše, zvyšok Shamilovej rodiny a mnoho známych z dediny ho tiež spoznalo na tejto nahrávke.

Shamil šiel do Moskvy aby si našiel prácu a snáď aj ženu, v roku 2005.Stratil sa v polovici apríla 2007 a odvtedy ho nikto nevidel. To znamená, že ho niekde držali na žive tri mesiace než ho v polovici augusta zavraždili.

Kistaman spoznala Shamila podľa jeho tváre a oblečenia ktoré mal nasebe. Ruské bezpečnostné zložky zistili kde boli nahrávané úvodné scény tohoto videa, ale nezistili kde boli vykonané popravy, nenašli ani žiadne telá, krv alebo iné dôkazy.

Napriek tomu, tento prípad je vedený ako vražda. Sú zapojené aj nemecké bezpečnostné zložky, kôli možnému spojeniu s nemeckou neonacistickou vetvou. Tadžikistanec, ktorý bol zrejme popravený pištolou zatiaľ nebol identifikovaný.

Oveľa viac o tejto udalosti a autenticite videa na mojom blogu.

Veľa ľudí sa pýtalo na meno pesničky v nahrávke. Volá sa "Rus" nahrané ruskou folk-pagan metalovou kapelou Arkona. Video tejto skupiny môžete vidieť na mojom blogu, kliknutím na tento odkaz.

Toto je ruské neonacistické video popravy odrezaním hlavy, ktoré rozbúrilo ruský internet začiatkom augusta 2007 (nahrávka bola najvyhľadávanejšou a bola predmetom mnohých blogov). Toto video je nazývané Poprava Tadžikistanca a Dagestanca. Je to video kde ruský neonacisti popravujú dvoch "čiernych" - teda, dvoch belochov - Jedného z Dagestanu a druhého z Tadžikistanu.

Na otázku či by rozumný ľudia považovali Dagestancov a Tadžikistancov za bielych navštívte moju úvahu na tomto odkaze.

Táto nahrávka nachvíľu rozvýrila obrovské diskusie na internete hneď potom ako sa objavila. Skupina zvaná Nacionálny Socializmus/White Power alebo Nacionálny socialisti Rusy sa označovala za zodpovedných za nahrávku, ale zodpovedný povedali, že nikdy nepočuli o žiadnej z týchto skupín.

Rus je meno starovekého Vikingského štátu s centrom v Kyjeve – Kyjevská Rus. Toto bol prvý ruský štát, meno Rus je veľmi rozšírené medzi nacionalistami namiesto označenia Rusko.

Podobná neonacistická skupina, Ruská národná strana, má video na Youtube tu a tu . Na tej druhej hrá aspoň dobrá hudba.

Toto video je aspoň dobre spravené, so skvelou heavy metalovou hudbou v pozadí. Bolo natočené začiatkom augusta 2007, krátko predtým ako bolo uverejnené na internete.

Nahrávka bola pôvodne uverejnená na ruskej verzii Live Journal stránka používateľa zvaného vik23. Západné správy tvrdia, že bolo pôvodne uverejnené používateľom "anti-Gypsy," ale on bol iba jeden z mnohých ktorý to neskôr prebrali a uverejnili ako svoje. Následne sa objavilo na mnohých Ruských neonacistických webových stránkach.

Bolo však rýchlo odstránené z väčšiny stránok, a stránka Nacionálnych Socialistov/White Power (meno skupiny ktorá spáchala vraždy) bola zahltená návštevníkmi.

Video začína nacistickou vlajkou a streľbou z gulometu v pozadí, potom výkrik po rusky "Sláva Rusy!" Ďalej ukazuje zábery ruského mestečka. Následuje jazero obklopené lesom.

Kamera priblíži záber na les a zaostrí na dvoch mužov umlčaných a zviazaných na zemi.

Kliknite pre zväčšenie. Toto je záber z videa ukazujúci dvoch zviazaných a umlčaných mužov v lese pred ich popravou. Muž vľavo, Shamil Odamanov, bol priravený o hlavu. Muž vpravo, identifikovaný ako Salakhetdin Azizovand, 20-ročný turista z Tadžikistanu, bol zjavne strelený do hlavy.


Jeden muž je zreteľne vydesený. Ďalej je záber na dvoch vystrašených mužov zjavne vraviacich, nenútene, Rusky, avšak so silným prízvukom, napriek tomu že mali zapchané ústa.

"Ruský nacionálny socialisti nás zajali," so zviazanými rukami a nohami, kľačiac v lese. V pozadí je veľká nacistická vlajka.

Potom video ukazuje veľmi nešikovného popravcu – muža vo vojenských maskáčoch – idúceho za jedného zo zajatcov, uchopil ho s výkrikom "Sláva Rusy!" Potom začal rezať hlavu toho úbohého človeka, ale odviedol mizernú prácu.

Úbohá obeť zozačiatku trocha kričí. Neschopný popravca strávil príliš veľa času - 90 sekúnd - odrezávaním jeho hlavy.

Diskutuje sa o pôvode chrochtavých a udýchaných zvukoch počas odrezávania hlavy. Niektorý tvrdia, že to je popravca dychčiaci z námahy, ako rezal hlavu toho biedneho muža. Iný hovoria, že to je sama obeť vdychujúca krv cez hrdlo do pľúc. Ja niesom schopný posúdiť, kto tieto strašné zvuky robí.

Nakoniec usekne jeho hlavu a potom sa ju snaží nasadiť na bezhlavé telo, ale tá sa vždy skotúla. Potrebuje doučovanie od Al Kaidy z arabského polostrova, ktorým sa podarilo perfektne udržať odrezanú hlavu na tele amerického inžiniera helikoptéry Apač, Paula Johnsona.

Nakoniec je nám ukázaný aj druhý rukojemník, zviazaný a so zapchatými ústami. Zase rovnaký výkrik, "Sláva Rusy!" a je rýchlo zastrelený, zozadu, guľkou do hlavy, hneď nato spadne do čerstvo vykopaného hrobu. Nahrávka potom ukazuje dvoch nacistických bastardov, kompletne zahalených od hlavy po päty, viditeľne hailujúcich pred nacistickou vlajkou.

Kliknite pre zväčšenie. Záber na konci videa, ukazujúci dve nacistické špiny hailujúce v lese. Musím povedať, že týto chlapy sú veľmi šikovný keď sa zahalili od hlavy po päty. Oto ťažšie bude pre LE (law enforcement = nejaký typ bezpečnostných zložiek) identifikovať ich.


Nazačiatku, ruské bezpečnostné zložky boli rozdielneho názoru na reálnosť tohoto videa, rozhodli sa však, že ho budú považovať za falošné, ale nedávno sa objavil dôkaz že je skutočné, a ruské LE teraz vedú video ako dôkazový materiál v prípade vraždy.

Jeden muž bol zatknutý za distribúciu tohoto videa. Ak sa chcete o ňom dozvedieť viac navštívte môj príspevok tu.

Niektorý sa čudujú, ako by vôbec nejaký rus mohol podporovať nacistov, keďže zaútočili na Sovietsky zväz, čin, ktorý vyústil k 27 miliónov mŕtvych sovietov, 41/2 krát viac ako bolo zabitých v židovskom holokauste (c) toto vŕta v našich hlavách dňom i nocou.

Ak chceme pochopiť ako môže Rus byť nacista, musíme pochopiť pozadie krvavého fašisticko – komunistického boja v 20-tom storočí.

Študuj dejiny 20-teho storočia od naozajstného historika, nie ako profesionálny oportunista ako toľký v dnešných dňoch, a uvidíš, že komunisti a nacisti mali najhoršie festivali nenávisti (pozn. Preklad: hate-fests, netuším čo to je) v minulom storočí.

Tých 27 miliónov sovietov nezahynulo v druhej svetovej vojne preto, že sovietsky zväz mal tak rád nacistov a dal svetu 27 miliónov svojich synov a dcér. Tá istá pesnička hrala v celej Európe počas druhej svetovej vojny – zakaždým, keď sa komunisti a nacisti stretli na jednom bojisku, telá sa kopili až k oblohe a zverstvá – na oboch stranách – boli tak časté, že sa nedali ani spočítať. Toto nebola žiadna partnerská nezhoda.

Bláznivá, šialená nacistická invázia do Ruska bola vražedná zámerom aj v praxi, najmä voči Slovanom, ktorých Hitler považoval za podľudí.

Boli vnímaný ako nižšia rasa, slabá "slovanská rasa" neschopná brániť samých seba. Obzvlášť Hitler, s jeho šialeným antisemitizmom cítil, že (Rusy) Slovania sa nechali zotročiť Židmy. Myslel “komunistických Boľševických Židov” ktorý, podľa neho, vytvorili Sovietsky zväz.

Keďže iba hrstka nedobrých, komunistických ľudí bola zmasakrovaná počas nacistickej invázie do ZSSR, táto časť dejín bola vo veľkom ignorovaná západnými dejepisnými knihami. Ak by Stalin prehral, pravdepodobne by zahynuli ešte desiatky miliónov ľudí v ZSSR ale aj inde, nacizmus by mal oveľa väčší úspech, ohrozil by celý svet, a možno ho aj dobyl.

Nacistický plán bol jasný; ako birokrati, si ho spísali. Slovania (zatiaľ nie Estónci, Kaukazania, Kozáci, rôzne typy Turkov, Uzbeci, Kazaši, Turkméni, Azerbajčania, Tatary, Kalmyci, Karaši, Araby, Arménci a Gruzínci) boli menejcenní, a mali byť nahradený Nemcami pomocou vyhladovania, vrážd, zotročovania a deportácii, následne by neobývané územia dali Nemcom ako ich lebensraum (životný priestor) .

Počas svetovej vojny zomrelo 2.6 milióna Poliakov (iba 50% z nich boli Židia), teda 30% populácie, boli zabitý. Podobne, v Bielorusku, 25% obyvateľstva bolo po vojne mŕtveho. V Rusku, 27 miliónov mŕtvych, 15% populácie. Všetky z nich boli “Slovanské” národy pre nacistov.

Stalinove šialené čistky v neskorých 30-tych rokoch 20-teho storočia boli z určitého pohľadu divoké pokusi odvrátiť blížiacu sa nacistickú hrozbu čistením a popravami Trockystov a Bukharinites (Bukharinites bohužiaľ neviem preložiť, zrejme politická / náboženská frakcia – pozn. preklad) ktorý nielen otvorene sympatizovali s nacistami ale aj obhajovali nacistickú inváziu do Ruska, ak tomu môžete uveriť.

Stalinistické čistky, kriminálne a šialené, musia byť brané do úvahy v pozadí blížiacej sa nacistickej invázie. Navyše, väčšina z obetí čistiek boli nevinný ľudia.

Bez Stalina, je diskutabilné či by sme mohli poraziť Nemecko. Napríklad, 89% nemeckých strát počas druhej svetovej vojny mali na svedomí Sovieti.

Stalinov počiatočný ústup bol zjavný.

Za Ruským frontom, v okupovanej Litve, Lotyšsku, Estónsku, Ukrajine a Bielorusku, veľký počet ľudí podporoval nacistov. Radi sa zapojili do zabíjania Židov a Komunistov a bojovali spoločne s nacistickými zvermi. Celé soviestke oddieli prechádzali pod Nacistické velenie, najmä počas obliehania Stalingradu, kde 50,000 sovietskych dobrovoľníkov bojovalo po boku nacistov.

V stávke bol osud národa a jeho obyvateľov. Nebol čas na zhovievavé reči o ľudských právach. Spravodlivosť dlho nečakala na sovietov ktorý sa pripojili k nacistickému Nemecku, tak ako to bolo u kolaborantov z iných území. Ako sovieti zatláčali nacistov späť, veľa zradcov a kolaborantov rýchlo “chytilo” guľku do hlavy. Nariekajte o ľudských právach ako chcete. Toto bola vojna. Vojna na smrť.

Už nikdy sovietsky ľud nepodporoval režim vo väčšom počte a s väčším odhodlaním ako v druhej svetovej vojne.

Dojem, že Stalin bol počas druhej svetovej vojny antisemita (omielané najmä paranoidnými ultranacionálnymi Židmi a pobláznenými komunistami) môžeme nechať tak. Ako toho času povedal jeden sovietsky autor, "Si buď proti nacistom alebo proti Židom." Hranica bola stanovená.

Keď červená armáda prišla do východného Poľska na začiatku vojny, bola divoko vítaná poľskými Židmi, čin za ktorý ich poľský nacionalisti navždy preklínali. Ale týto židia neboli hlúpy. Poznali svojho nepriateľa, a ten sa nevolal strýko Joe (Uncle Joe – označenie Stalina v západných médiách). Mal malé fúzy, kostrbatú chôdzu a natiahnutú pravú ruku. ZSSR bolo potencionálnym záchrancom poľských Židov a oni to vedeli.

Dnes každý vzdelaný Žid vie, aký je zaviazaný Napoleonovi. Je zlé že necítia to isté aj k Jozefovi Stalinovi.

Jozef Stalin môže byť zodpovedný za záchranu všetkých dnešných Židov.

Jozef Stalin môže byť zodpovedný za záchranu celého dnešného sveta pred Nacizmom.

Späť k Ruským neonacistom. S pádom komunizmu a ruskej ekonomiky, ruské neonacistické hnutie dospelo k plnému rozkvetu, začal sa hľadať obetný baránok.

Vojna v Čečensku vec iba zhoršila, a krutosti šialených čečenských rebelov pravdepodobne spustili tento incident – sťali niekoľko Rusov, pár natočili na kameru, pár nie. A moslimské teroristické útoky v Rusku pokračujú.

"Čierny," alebo ľudia z Kaukazu, sú v Rusku nenávidený a sú pravidelne vraždený. Nedávno sa vyskytli útoky na Afrických černochov, aziatov a miešancov. Zodpovedný urobili málo alebo nič aby zastavili vraždy, keďže podporovali myšlienky v pozadí týchto činov.

Neonacistický rasizmus je v Rusku taký veľký že je ťažké ho pochopiť v americkom kontexte. Už v auguste 2007, čase hore uvedeného videa, bolo v Rusku vyše 50 rasistických vrážď Kaukazanov – ľudí zo stredoázijských republík , antifašitov a cudzincov - o 25% viac ako v predošlom roku - čo už bolo aj tak veľmi veľa.

Viete si predstaviť tak obrovské nacistické hnutie a sprievodné zločiny v USA?

Ruský fašisti slúžia ako úderné oddieli Vladimírovi Putinovi, hlásajúc že je neo-komunista, a dokazujúc, ako sme my ľavičiari dlho tušili, že je len iný druh ruského fašistu.

Spolu s videom bolo šírené prehlásenie volajúce po vyhostení všetkých "Ázijcov" a "čiernych" (ľudí z Kaukazu) z Ruska, potom, kupovidu, za osamostatnenie všetkých ruských republík na Kaukaze ako Ingušsko, Dagestan, Čečensko, severné Osetsko, Čerkyo-Kabardino, atď. Tu je celé znenie prehlásenia (od Čečenských rebelov Kavkaz Center):

Vyhlásenie nacionálne socialistickej strany Rusy


My sme časť ozbrojenej frakcie strany


1. Naša strana vyhlasuje začiatok ozbrojeného boja proti čiernym kolonistom a tým Ruským fukncionárom ktorý ich podporujú.

2. Považujeme vyhostenie Kaukazanov a Aziatov z Ruska za nevyhnutné.

3. Cítime že je potrebné udeliť nezávislosť všetkým republikám Kaukazu (vrátane Čečenska), spolu s vyhostením všetkých Kaukazanov do týchto štátov.

4. Požadujeme prepustenie všetkých nacionálnych socialistov z ruských väzení a zastavenie prenasledovania Maksima Martsinevicha.

5. Požadujeme aby prezident putin (vo vyhlásení bolo meno napísane s malým začiatočným písmenom - KC ) rezignoval a odovzdal všetku moc do rúk Nacionálne socialistickej vláde, ktorá by mala byť vedená Dmitrym Germanovich Rumyantsevom, vodcom nacionálne socialistickej spoločnosti Ruska.

6. Uznávame vedenie Nacionálne Socialistickej Spoločnosti (NSS). My sme ozbrojené krídlo operujúce nezávisle.

7. Neprestaneme bojovať pokým moc nebude v rukách Nacionálne Socialistickej vlády.

Martsinevich je hlava skupiny zvanej Format 18. Bol väznený od júla kôli podnecovaniu etnickej nenávisti a hrozbe násilia.

Neonacistické násilie v Rusku je mimo kontrolu. Je taktiež veľmi veľké v Poľsku, Veľkej Británii, Českej republike, Slovensku, Nemecku a Poľsku. Je tu omnoho viac neonacistického násilia na obyvateľa ako v USA.

Rastúce neonacistické násilie je hrozbou istých častí Európy.